Καλάθι  (0)

Τα μήκη της εσωτερικής σόλας των υποδημάτων ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των κατασκευαστών, ως εκ τούτου, ο παρακάτω πίνακας μεγεθών είναι ενδεικτικός..

"Δείξε μου τα παπούτσια σου και θα σου πω, αν είναι σωστά επιλεγμένα!"

 

Θυμάσαι την ιστορία της όμορφης Σταχτοπούτας; Μάλλον ναι, γιατί ποιος από εμάς δεν έχει βιώσει την ίδια περιπέτεια... Αλλά ας φτάσουμε στην ουσία, δηλαδή στην πιο σημαντική σκηνή όπου η Σταχτοπούτα αναγκάζεται να αφήσει τον χορό πριν τα μεσάνυχτα, στην βιασύνη της χάνει το γοβάκι. Γιατί; Μήπως για να καταλήξει η ιστορία της όμορφης κοπέλας με happy end; Ή ο λόγος είναι διαφορετικός: το χάνει, επειδή το νούμερο δεν ήταν σωστό?

Σκέφτεσαι νέα παπούτσια; Αγόρασέ τα σε μας! Δεν θα το μετανιώσεις!

Για να αποφύγεις να πέσεις «θύμα» του κακώς επιλεγμένου παπουτσιού και η ιστορία μας με την αγορά του να είναι επιτυχής, αποφασίσαμε να σου δείξουμε 3 βασικές αρχές οι οποίες, κατά τη γνώμη μας, είναι επωφελής για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τις προτιμήσεις, τις προσδοκίες κατά την επιλογή των υποδημάτων.

Κανόνας 1: Μείνε στο μέγεθος που έχεις παραγγείλει ήδη, είναι σίγουρο και δοκιμασμένο σε σχέση με τη γνωστή μάρκα

Κανόνας 2: : Μέτρησε το μήκος της ένθετης σόλας του παπουτσιού *

Κανόνας 3: Μέτρησε σωστά το μήκος της πατούσας*

Το αποτέλεσμα του μήκους της ένθετης σόλας (κανόνας 2) ή του μήκους του ποδιού (κανόνας 3) συνδύασε με το μεγέθους που ορίζεται στον πίνακα μας - λαμβάνοντας υπόψιν το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αυτό που αξίζει ακόμη να θυμάσαι:

"Πιστεύουμε ότι αυτοί οι τρεις «χρυσοί κανόνες» θα σας βοηθήσουν στην επιλογή ενός τέτοιου ζευγαριού παπουτσιών που δεν θα είναι μόνο διακόσμηση στα πόδια σας, αλλά θα σας παρέχουν επίσης άνεση και ευκολία κάθε μέρα λόγο του σωστού μεγέθους. Λοιπόν: «δείξτε στους άλλους τα παπούτσια που έχετε αγοράσει από εμάς, και θα αναγνωρίσουν ότι πλέον έχουν επιλεχτεί σωστά!"

Πάνω
«
»