Καλάθι  (0)

Επιστροφή

Εκτέλεση επιστροφής

Την επιστροφή μπορείς να εκτελέσεις μέσα σε 100 ημέρες από την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας.

Κάνε επιστροφή

Go to the "Make return" tab in My Account if you have placed your order as logged in user.

Παραγγελία δηλωμένη ως εγεγραμμένος πελάτης

Παραγγελία δηλωμένη ως επισκέπτης

Να θυμάσαι, ότι μόνο προϊόντα που δεν έχουν σημάδια χρήσης μπορούν να επιστραφούν.

Βασικές πληροφορίες
 1. Εάν επιθυμείς να δηλώσεις και ηλεκτρονικά την επιστροφή σου, κάνε κλικ στην επιλογή Κάνε επιστροφή και επίλεξε τα προϊόντα που θέλεις να επιστρέψεις, αναφέροντας τον λόγο της επιστροφής. Αν δεν έχεις φόρμα επιστροφής, κατέβασέ την από εδώ.
 2. Κάνε κλικ στην επιλογή Κάνε επιστροφή και επέλεξε τα προϊόντα που θέλεις να επιστρέψεις, αναφέροντας τον λόγο της επιστροφής.
 3. Επίλεξε τον τρόπο επιστροφής: Γενική Ταχυδρομική και εκτέλεσέ την. Επισκέψου ένα από τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σου ή πάρε τηλέφωνο το πλησιέστερο κατάστημα για να καλέσεις τον κούριερ να παραλάβει το δέμα από το σπίτι σου.
 4. Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί μέσα σε 14 ημέρες από την στιγμή της παραλαβής του δέματός σου.
Προσοχή
 1. Εάν χρησιμοποιείς το χαρτοκιβώτιο στο οποίο έλαβες την παραγγελία - διέγραψε την παλιά ετικέτα. Κλείσε προσεκτικά την συσκευασία και τοποθέτησε την διεύθυνση επιστροφής:
  Epapoutsia.gr
  Malkia Drum
  Sandanski, 2800
  Bulgaria
  (00359 74990807)
 2. Εάν επιστρέφεις περισσότερα από ένα προϊόντα, μπορείς να τα τοποθετήσεις σε μία συσκευασία. Εάν επιστρέφεις πολλές παραγγελίες μαζί, στείλε τις ως ξεχωριστές αποστολές.
 3. Να θυμάσαι ότι η δωρέαν επιστροφή εκτελείται μόνο μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.
 4. Εάν εκτέλεσες την πληρωμή της παραγγελίας μέσω κάρτας ή μέσω του συστήματος PayPal, η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί μέσω των ίδιων συστημάτων πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμών με κατάθεση ή αντικαταβολή, οι επιστροφές εκτελούνται στο τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ που δηλώνεις στην φόρμα επιστροφής.
Δες περισσότερα...
Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών
Τηλέφωνο
2311 180 017

Πάνω
«
»