Καλάθι  (0)

Επικοινωνία με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών

Προτεινόμενοι τρόποι επικοινωνίας:

Διεύθυνση email

info@epapoutsia.gr

Γραμμή εξυπηρέτησης

2311 180 017

Ευχαρίστως θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας:

από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή: 09:00 – 21:00

και το Σάββατο: 09:00 - 17:00

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα;

Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή Συχνές ερωτήσεις

Στοιχεία της εταιρίας

eobuwie.pl S.A.

ul. Nowy Kisielin - Nowa 9

66-002 Zielona Góra

NIP 929-13-53-356

BDO 000031285

REGON 970569861

Επαρχιακό Δικαστήριο στην Zielona Góra

VIII Οικονομικό Τμήμα

KRS, με αριθμό KRS 0000541722

μετοχικό κεφάλαιο: 2 000 000 PLN (πολωνικά ζλότυ)

εξ ολοκλήρου καταβεβλημένο

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Arkadiusz Swatek, e-mail: iod@eobuwie.com.pl

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της παραπάνω φόρμας - παρακαλούμε να μας δώσετε τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν. Η παροχή δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά αν δεν το κάνετε, η αποστολή του μηνύματος μέσω της φόρμας θα είναι αδύνατη (δεν χρειάζεται να δηλώσετε αριθμό τηλεφώνου, αλλά αυτό μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία μας).

Τα δεδομένα που παρέχετε ενδέχεται να είναι τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση, ο διαχειριστής των προσωπικών σας δεδομένων είναι eobuwie.pl S.A. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, e-mail: info@epapoutsia.gr, τηλέφωνο: +30 2311 180 017. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων: iod@eobuwie.com.pl.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στο μήνυμά σας - στέλνοντας το μήνυμά σας μαζί με τα παρεχόμενα δεδομένα, συναινείτε στην επεξεργασία τους για το σκοπό αυτό. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή - αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που θα κάνουμε πριν από την απόσυρσή της. Ανάλογα με το περιεχόμενο του μηνύματός σας, η βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας, μπορεί επίσης να είναι το έννομο συμφέρον του διαχειριστή δεδομένων (το μάρκετινγκ της eobuwie.pl S.A./epapoutsia.gr), στο οποίο μπορείτε να εναντιωθείτε ή να αναλάβετε δράση κατόπιν αιτήματός σας πριν συνάψετε μια σύμβαση.

Θα επεξεργαστούμε επίσης τα δεδομένα σας για σκοπούς σχετικούς με τις πιθανότητες διαφωνίας μεταξύ εσάς και του διαχειριστή (η νομική βάση για την επεξεργασία τους είναι στην προκειμένη περίπτωση το νόμιμο συμφέρον του διαχειριστή).
Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά κανόνα μέχρι να τελειώσει η επικοινωνία μαζί σας, και στην περίπτωση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ - μέχρι να αντιταχθείτε, εκτός αν ο νόμος θα μας υποχρεώσει να τα επεξεργαζόμαστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή να τα αποθηκεύσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην περίπτωση που θα έχετε οποιεσδήποτε αξιώσεις, για χρονικό περιορισμό καθορισμένο από το νόμο, ιδίως τον Αστικό Κώδικα.

Έχετε το δικαίωμα για:
- υποβολή καταγγελίας στον Πρόεδρο του Γραφείου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
- μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων, π.χ. σε άλλο διαχειριστή (εκτός εάν η βάση για την επεξεργασία τους είναι το νόμιμο συμφέρον του διαχειριστή),
- πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των αιτημάτων για την αντιγραφή τους,
- άρνηση στην επεξεργασία δεδομένων εάν το νόμιμο συμφέρον αποτελεί τη βάση της επεξεργασίας,
- αιτήματα για διόρθωση, περιορισμό της επεξεργασίας ή διαγραφής των δεδομένων σας.
Τα δεδομένα σας μπορούν να μεταφερθούν σε υποκείμενα συνεργασίας που μας βοηθούν να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας (π.χ. μας υποστηρίζουν στην αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στην περίπτωση διαφημιστικών δραστηριοτήτων - επίσης σε εκστρατείες μάρκετινγκ), παρέχουν υποστήριξη και λειτουργία των εργαλείων μας και συστημάτων πληροφορικής (π.χ. αποθήκευση δεδομένων) και παρέχουν συνεχιζόμενες νομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων, και στις παραπάνω δραστηριότητες, στις εταιρείες από την κεφαλαιουχική μας ομάδα/ όμιλο.

Μπορούμε να παράσχουμε τα δεδομένα σας κατ 'εξαίρεση στους εταίρους μας που τα επεξεργάζονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), αλλά μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών από τους εταίρους αυτούς, για τον λογαριασμό των υπηρεσιών μας, ειδικά για την τεχνολογία πληροφορικής (για παράδειγμα, αποθήκευση δεδομένων στο cloud) και υποστήριξη της λειτουργικότητας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και Εφαρμογής. Οι συνεργάτες μας μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ). Η ασφάλεια των δεδομένων σας διασφαλίζεται από τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε, μεταξύ άλλων τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Προσπαθούμε επίσης να συμπεριλάβουμε τους εταίρους μας στο λεγόμενο Privacy Shield. Μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας που μεταφέρονται σε χώρες εκτός του ΕΟΧ, ιδίως επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στην δική μας Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Στοιχεία της εταιρίας

eobuwie.pl S.A.

ul. Nowy Kisielin - Nowa 9

66-002 Zielona Góra

Ο τραπεζικός λογαριασμός μας:

IBAN: PL 68 1240 6292 1978 0010 7368 1132

Pekao S.A (πολωνική τράπεζα)

NIP 929-13-53-356

BDO 000031285

REGON 970569861

Επαρχιακό Δικαστήριο στην Zielona Góra

VIII Οικονομικό Τμήμα

KRS, με αριθμό KRS 0000541722

μετοχικό κεφάλαιο: 2 000 000 PLN (πολωνικά ζλότυ)

εξ ολοκλήρου καταβεβλημένο

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Arkadiusz Swatek, e-mail: iod@eobuwie.com.pl

Πάνω
«
»